"RADOST" - 2. místo v celostátní výtvarné soutěži

Datum
13.5.2021
Text

Dobrý den všem,
je mou milou povinností podělit se s Vámi o "RADOST". Tak se jmenuje akvarel Veroniky Jordánové, který se v letošním, 21. ročníku výtvarné soutěže NP Podyjí v nejstarší kategorii žáků umístil na 2. místě mezi více než dvěma tisíci pracemi z 266 škol z celé České republiky

Veronice velice gratulujeme, její akvarel si budete moci v kopii prohlédnout od příštího týdne na improvizované výstavě u nás "Na plotě", kde představíme nejen práci Veroniky, ale také výtvarné dílo Stelly Kyzlink, která v minulém roce v mladší kategorii žáků zvítězila. Nebudou zde chybět ani další desítky prací žáků výtvarného oboru jako malá ukázka jejich skvělé práce během distanční výuky. Výstava prací je takové naše malé poděkování za skvělou práci, kterou odvedli a odvádějí v podmínkách, které nejsou mnohdy ideální.

Na adrese https://www.nppodyji.cz/priroda2021 si můžete prohlédnout všechny vítězné práce 21. ročníku soutěže. V originálech budou práce viset od 22. května v návštěvnickém centru v Čížově až do konce sezóny.

Určitě se přijďte projít kolem naší školy, jste srdečně zvaní na naši výstavu "Na plotě". Radosti totiž není nikdy dost a určitě se bude na co dívat :)

Mgr. Aneta Moravcová

Radost