Práce výtvarného oboru pro Filharmonii Brno

Datum
16.4.2021
Text

Žáci výtvarného oboru ZUŠ Šlapanice, se s radostí pustili do výzvy organizované Filharmonií Brno "Chceme být slyšet, chceme být vidět", kde také se svými krásnými pracemi na hudební téma, uspěli.

Je mou velkou radostí Vám oznámit, že se obrázek Báry Valíkové objeví jako jeden z 16, které ozdobí katalog edukačních aktivit pro sezónu 2021–2022. Dalším úspěchem je 14 prací, které budou zdobit Besední dům Filharmonie Brno "Galerie za sklem" v rámci improvizované výstavy, na kterou jste všichni srdečně zváni.

Jména žáků výtvarného oboru ZUŠ Šlapanice, jejichž práci můžete zhlédnout "naživo" do konce dubna jsou: Adam Antoniak, Bára Valíková, Agáta Konečná, Ella Konečná, Katka Kořanová, Vanda Lukešová, Adélka Nohelová, Filípek Večeřa, Lýdie Jurčáková, Amélka Lišková, Zuzka Svobodová, Sabina Pavelková, Barbora Jánská a Veronika Jordánová.

Tímto ale prezentace výtvarných prací nekončí :) Zbylé obrázky žáků, kteří se soutěže zúčastnili, budou po skončení výstavy ke zhlédnutí ve virtuální galerii na webových stránkách Filharmonie Brno.

Děkuji žákům výtvarného oboru, že se v této době nevzdávají, účastní se soutěží, plní úkoly a připojují se do online hodin, kde se můžeme sdílet a vzájemně se inspirovat.

Mgr. Aneta Moravcová

Galerie prací k nahlédnutí